UK flag Greek flag
ms logo

Η Εταιρεία μας


Οργάνωση

Η MULTI SOLUTION LOGISTICS THIRD PARTY Ι.Κ.Ε. (M.S. LOGISTICS I.K.E.) είναι μία σύγχρονη εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο παροχής υπηρεσιών Logistics. Είναι δημιούργημα ανθρώπων με πολύ μεράκι, αλλά και μεγάλη και μακρόχρονη εμπειρία στο τομέα των Logistics.

Αναγνωρίζοντας τις νέες ανάγκες στην αγορά, οι οποίες διαφοροποιούνται από λεπτό σε λεπτό, η εταιρεία μας εγκαινιάζει μία νέα προσέγγιση της αγοράς με καινοτόμες και ανταγωνιστικές ιδέες, προσαρμοσμένες στις σύγχρονες απαιτήσεις του κλάδου αλλά και των πελατών μας, με οδηγό τη συνέπεια, την αξιοπιστία αλλά και την ευελιξία.

Έχουμε ως στόχο τη βελτίωση της διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας και ακολουθώντας τα νέα οικονομικά δεδομένα, προσαρμόζουμε τις προσδοκίες μας συνεχώς βάσει των αναγκών των πελατών μας και των απαιτήσεων της εφοδιαστικής αλυσίδας, σε συνδυασμό με την ανάπτυξη και εξέλιξη της τεχνολογίας. Πιστεύουμε ότι η ικανοποίηση των πελατών μας είναι το καλύτερο μέσο για τη διαφήμιση της εταιρείας μας. Ως εκ τούτου όλα τα τμήματα της εταιρείας λειτουργούν με customer oriented προσέγγιση, ώστε συνεργαζόμενα μεταξύ τους να είναι εφικτή η μέγιστη ικανοποίηση των πελατών της εταιρείας.

Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της εφοδιαστικής αλυσίδας. Έχει τη δυνατότητα να αναλάβει τα εμπορεύματα των πελατών της από την πόρτα του ξένου οίκου παραγωγής και να εκτελέσει όλο το έργο μέχρι και την παράδοσή τους στον τελικό καταναλωτή.


Ανθρώπινο Δυναμικό

Τόσο η διοίκηση όσο και τα στελέχη της εταιρείας διαθέτουν πανεπιστημιακή κατάρτιση στο χώρο των Logistics και επαγγελματική εμπειρία πάνω από 35 έτη.

Από τον υπάλληλο που προσελήφθηκε εχθές μέχρι και το Γενικό Διευθυντή οι εργαζόμενοι της M.S. LOGISTICS I.K.E. απολαμβάνουν ιδανικές συνθήκες εργασίες και την πλήρη εμπιστοσύνη της. Η εταιρεία από την πλευρά της από αυτούς τους ανθρώπους εισπράττει καθημερινά τον υψηλό επαγγελματισμό τους και τη συνεχή προσήλωσή τους.

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί μια αρχή που διέπει την εταιρεία μας η οποία είναι συμβατή με δραστηριότητες που βελτιώνουν τη θέση των εργαζομένων, προωθούν την αξιοπρέπεια του ατόμου, ενισχύουν την προστασία του περιβάλλοντος και λαμβάνουν υπόψη τους το μέλλον των επόμενων γενεών.


Υποδομή

Η M.S. LOGISTICS I.K.E. είναι πλήρως μηχανογραφημένη χρησιμοποιώντας αποκλειστικό λογισμικό σύστημα διαχείρισης των αποθηκευτικών χώρων καθώς και των λοιπών εργασιών της εταιρείας (ERP – WMS) το οποίο της δίνει τη δυνατότητα να ενημερώνει άμεσα και γρήγορα τους πελάτες της εταιρείας, όσον αφορά τη λογιστική και φυσική κατάσταση των προϊόντων τους, αλλά και να είναι ανά πάσα στιγμή “on line” συνδεδεμένη τόσο με τους πελάτες όσο και με τις αποθήκες. Σε συνδυασμό με το διεθνές πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητος ISO 9001:2008, καθώς και με το έμπειρο, εξειδικευμένο και καταρτισμένο απασχολούμενο προσωπικό θωρακίζει το επίπεδο προσφοράς προς τους πελάτες μας, και ταυτόχρονα δίνει το στίγμα της πορείας μας μελλοντικά.

Η συνολική έκταση των εγκαταστάσεων που διαθέτει αυτή τη στιγμή η εταιρεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη βρίσκονται σε στρατηγικά σημεία (Ασπρόπυργο Αττικής και Καλοχώρι Θες/κης ) και ανέρχονται σε 30.000 m2. Η εταιρία μας προσφέρει διαφορετικές λύσεις αποθήκευσης με σκοπό την κάλυψη κάθε ανάγκης, επιτρέποντας στους πελάτες να εστιάσουν στις κύριες δραστηριότητές τους μειώνοντας αποτελεσματικά τα διαχειριστικά κόστη και βελτιώνοντας το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών τους.

Τα κτίρια διαθέτουν ράμπες για φορτοεκφορτώσεις, ψυκτικούς θαλάμους και σύγχρονα ράφια κάθε τύπου. Είναι επίσης εξοπλισμένα με τα τελειότερα συστήματα ασφάλειας προσφέροντας την καλύτερη δυνατή προστασία στα εμπορεύματα που βρίσκονται μέσα σε αυτά. Όλος ο περιβάλλων χώρος είναι περιφραγμένος και φυλασσόμενος από γνωστή εταιρεία security, η οποία καλύπτει τον χώρο με περιπολίες σε 24ωρη βάση. Ο εσωτερικός χώρος της αποθήκης, μετά τη λήξη των εργασιών απομονώνεται με συναγερμό, ο οποίος είναι επίσης συνδεδεμένος με την συνεργαζόμενη εταιρεία security. Επιπλέον, οι χώροι ελέγχονται με κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, με το οποίο γίνεται εγγραφή όλων των συμβάντων σε video ενώ ο χώρος απομονώνεται με ηλεκτρονικό σύστημα κλειδώματος των θυρών. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η εταιρεία διαθέτει εξειδικευμένη άδεια διαχείρισης τροφίμων.

Στο δυναμικό της εταιρείας συμπεριλαμβάνεται επίσης στόλος αυτοκινήτων με μείγμα ιδιόκτητων Δ.Χ. και αποκλειστικά συνεργαζόμενων Δ.Χ., καθώς και δίκτυο εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα. Έτσι η εταιρεία μας εξυπηρετεί με αξιοπιστία και γρήγορη ανταπόκριση, καθώς και σε οικονομικές τιμές τις ανάγκες των πελατών της σε διεθνή μεταφορά, τόσο στο Oδικό, όσο και στο Θαλάσσιο και Αεροπορικό Δίκτυο διαθέτοντας αντιπροσώπους σε όλο τον κόσμο. Αξίζει να αναφέρουμε μάλιστα και την εβδομαδιαία αναχώρηση container για Κύπρο.

Αποθήκευση

Η εταιρία μας προσφέρει διαφορετικές λύσεις αποθήκευσης με σκοπό την κάλυψη κάθε ανάγκης, επιτρέποντας στους πελάτες να εστιάσουν στις κύριες δραστηριότητές τους μειώνοντας αποτελεσματικά τα διαχειριστικά κόστη και βελτιώνοντας το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών τους.

Διανομή

Η M.S. LOGISTICS IKE παρέχει την έγκαιρη και σωστή διανομή των προϊόντων πανελλαδικώς στον τελικό παραλήπτη, καλύπτοντας κάθε απαίτηση των πελατών της. Συνεργαζόμενη με τον πλέον σύγχρονο στόλο παραδίδει κάθε παραγγελία άμεσα (24-48 ώρες σε κεντρικές πόλεις της Ελλάδας).

Συσκευασία

Η MS Logistics διαθέτει τμήμα συσκευασίας προσφέροντας τη δυνατότητα για ένα ευρύ φάσμα συσκευασιών.
 
• Ετικετοκόλληση
• Συρρίκνωση
• Bundling
• Wrapping

Περισσότερα