UK flag Greek flag
ms logo

Πρόσφατα νέα

Το 2016 αποτέλεσε έτος σταθμό.

Το 2016 αποτέλεσε έτος σταθμό για την ανάπτυξη της M.S. LOGISTICS, η οποία έκλεισε με πολλές νέες συνεργασίες.
Συγκεκριμένα, υπεγράφησαν 15 νέες συμβάσεις συνεργασίας παροχής υπηρεσιών Logistics, τόσο με εταιρείες ελληνικών συμφερόντων, όσο και με εταιρείες του εξωτερικού.
Το Νοέμβριο του 2016, η M.S. LOGISTICS κηρύχθηκε ανάδοχος του tender για τη παροχή υπηρεσιών Logistics σε μεγάλη αλυσίδα εστίασης. Το έργο ξεκίνησε στα μέσα του Δεκεμβρίου 2016 και περιλαμβάνει παραλαβή, αποθήκευση, προετοιμασία παραγγελιών και διανομή στα πάνω από 300 καταστήματα franchise σε όλη την Ελληνική επικράτεια και σε χώρες του εξωτερικού και για όλες τις κατηγορίες εμπορευμάτων που προμηθεύονται τα καταστήματα, αναλώσιμα, καθαριστικά, τρόφιμα (ξηρό, συντήρηση, κατάψυξη και ελεγχόμενη θερμοκρασία).
Τα αποτελέσματα της εταιρείας για το 2016 έκλεισαν με κέρδη και με αύξηση κατά 67% στο Κύκλο Εργασιών.
Η εταιρεία είχε πιστοποιηθεί κατά ISO 9001:2008 από τον Νοέμβριο του 2015 και τον Ιανουάριο του 2017 πιστοποιήθηκε και κατά ISO 22000:2005. Και τα δύο πιστοποιητικά χορηγήθηκαν από την TUV NORD.
To 2017 αναμένεται πιο ενδιαφέρον αφού ήδη ο Κύκλος Εργασιών της εταιρείας για το πρώτο εξάμηνο τρέχει με ανοδική πορεία του ύψους 320%
Η M.S. LOGISTICS λειτουργεί σε τέσσερις εγκαταστάσεις, τρεις εκ των οποίων διαχειρίζονται ξηρό φορτίο και ελεγχόμενης θερμοκρασίας και σε μία λειτουργούν θάλαμοι ψύξης και κατάψυξης. οC
Αξίζει εδώ να σημειώσουμε ότι η εταιρεία αναγνωρίζοντας την ανάγκη της αγοράς και των πελατών της για την παροχή μίας 4η θερμοκρασίας αποθήκευσης, (εκτός από το ξηρό, συντήρηση, κατάψυξη), η MS Logistics προχώρησε σε μεγάλη επένδυση στη διαμόρφωση χωρών αποθήκευσης και μεταφοράς ελεγχόμενης θερμοκρασίας. Στους χώρους αυτούς οι θερμοκρασίες κυμαίνονται μεταξύ 18 – 20 οC και είναι απαραίτητοι σε ευπαθή προϊόντα ειδικότερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Η κίνηση αυτή την έκανε πρωτοπόρο στην Ελλάδα στη διαχείριση τεσσάρων διαφορετικών θερμοκρασιών (ξηρό, ψύξη, κατάψυξη και ελεγχόμενη θερμοκρασία).
Παράλληλα, αναπτύσσει το δίκτυο αντιπροσώπων της για την ανάπτυξη του forwarding. Στο πλαίσιο αυτό έκανε στρατηγική συνεργασία με την εταιρεία UNIMASTERS, η οποία είναι leader στο χώρος της μεταφοράς από και προς τις Βαλκανικές χώρες. Με δύο εβδομαδιαίες αφίξεις και αναχωρήσεις από την Ελλάδα παρέχει γρήγορο και αξιόπιστο service.

Συνεργασία με Vi.Ma ΒΑΣΙΛΗΑΣ

Με νέα συνεργασία ανοίγει το 2016 η MULTI SOLUTION LOGISTICS THIRD PARTY IKE.
Η εμπορική εταιρεία Vi.Ma ΒΑΣΙΛΗΑΣ ανέθεσε στην M.S. LOGISTICS IKE τη διαχείριση της εφοδιαστικής της αλυσίδας.
Η εταιρεία Vi.Ma ΒΑΣΙΛΗΑΣ αντιπροσωπεύει κύρια εμπορικά σήματα σε συνεργασία με οίκους του εξωτερικού σε Ευρώπη και Ασία στον τομέα των μικρών οικιακών συσκευών.
Η συνεργασία αναμένεται να αποφέρει και για τις δύο εταιρείας σημαντικά οφέλη, δεδομένου των οικονομιών κλίμακας που δημιουργούνται.

Με επιτυχία έκλεισε το 2015 η MULTI SOLUTION LOGISTICS THIRD PARTY IKE.

Η χρονιά έκλεισε έχοντας καταγράψει πολλές νέες συνεργασίες, όπως :

- την εισαγωγική εταιρεία PLATINUM A.E., της οποίας έχει αναλάβει τη διαχείριση όλης της εφοδιαστικής αλυσίδας από τη πόρτα του ξένου οίκου μέχρι και το τελικό καταναλωτή.

- την εισαγωγική εταιρεία ECO BAU HELLAS LTD, για την οποία διαχειρίζεται τα εμπορεύματα της σε όλη την Ελλάδα

- την παραγωγική εταιρεία τροφίμων ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ, για την οποία έχει αναλάβει τη διαχείριση των προϊόντων της για την Ηπειρωτική Ελλάδα.

- την εμπορική – εξαγωγική εταιρεία τροφίμων HELLIA, αλλά και πολλές άλλες εταιρείες.

Πέραν των νέων συνεργασιών, η εταιρεία πέρασε επιτυχώς την πιστοποίηση κατά ISO 9001:2008 με ενσωματωμένη μελέτη HACCP. Παράλληλα, απέκτησε εξειδικευμένη άδεια διαχείρισης τροφίμων.
Τα νέα αυτά αποκτήματα δίνουν τα εφόδια στην M.S. LOGISTICS ΙΚΕ να προχωρήσει με ακόμα πιο δυναμικά βήματα σε μία δύσκολη πραγματικότητα όπως αυτή που διανύουμε αυτή την στιγμή στην Ελληνική αγορά.

Συνεργασία με SacomHellas Ε.Π.Ε.

Νεα συνεργασία της MS LOGISTICS με την εταιρεία SacomHellas, αναλαμβάνοντας την διαχείριση των εμπορευμάτων της και τη διανομή τους Πανελλαδικά.
Η SacomHellas δραστηριοποιείτε στο χώρο της Πράσινης Βιοτεχνολογίας, εφαρμόζοντας τη τεχνολογία στη φύση. Τα προϊόντα τα οποία διακινεί σέβονται το περιβάλλον και τις ανάγκες του.

Συνεργασία με CATVIS ΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε.

Ακόμα μία επιτυχία για την MULTI SOLUTION THIRD PARTY IKE! Η εταιρεία CATVIS ΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε. ανέθεσε στην M.S. LOGISTICS Ι.Κ.Ε.τη διαχείριση των εμπορευμάτων της, παρέχοντας τις υπηρεσίες μεταφοράς, αποθήκευσης, προετοιμασίας παραγγελιών και διανομής.
Το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές έδωσαν το προβάδισμά στην M.S. LOGISTICS I.K.E.
Η εταιρεία CATVIS ΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε. είναι θυγατρική της Ολλανδικής εταιρείας CATVIS, η οποία είναι γνωστή για την εξειδίκευση της στη προμήθεια της υδατοκαλλιέργειας, εξυπηρετώντας πολλές εταιρείες σε όλη την Ευρώπη, τις χώρες της Μεσογείου και αρκετές περιοχές του κόσμου.

Συνεργασία με ΚΟΡΒΕΛ Ε.Π.Ε.

Η εταιρεία ΚΟΡΒΕΛ ΕΠΕ, που ασχολείται με την παραγωγή και παροχή υψηλής ποιότητας φυσικών προϊόντων διατροφής με το σήμα κατατεθέν Ellatika με εξαγωγικό χαρακτήρα εμπιστεύθηκε την MULTI SOLUTION THIRD PARTY I.K.E. για τη διαχείριση του μεταφορικού της έργου και την αποθήκευση των εμπορευμάτων της βασιζόμενη στις ανταγωνιστικές τιμές τις οποίες προσφέρει καθώς και στην αποδεδειγμένη ποιότητα υπηρεσιών. Με τη συνεργασία αυτή η M.S. LOGISTICS I.K.E. προσθέτει στο πελατολόγιό της ένα αξιόλογο συνεργάτη.

Αποθήκευση

Η εταιρία μας προσφέρει διαφορετικές λύσεις αποθήκευσης με σκοπό την κάλυψη κάθε ανάγκης, επιτρέποντας στους πελάτες να εστιάσουν στις κύριες δραστηριότητές τους μειώνοντας αποτελεσματικά τα διαχειριστικά κόστη και βελτιώνοντας το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών τους.

Διανομή

Η εταιρεία μας παρέχει την έγκαιρη και σωστή διανομή των προϊόντων πανελλαδικώς στον τελικό παραλήπτη, καλύπτοντας κάθε απαίτηση των πελατών της. Συνεργαζόμενη με τον πλέον σύγχρονο στόλο παραδίδει κάθε παραγγελία άμεσα (24-48 ώρες σε κεντρικές πόλεις της Ελλάδας).

Συσκευασία

Η εταιρεία μας διαθέτει τμήμα συσκευασίας προσφέροντας τη δυνατότητα για ένα ευρύ φάσμα συσκευασιών.
 
• Ετικετοκόλληση
• Συρρίκνωση
• Bundling
• Wrapping

Περισσότερα